schoorsteenvegen project 1
schoorsteenveger

SCHOORSTEENVEGER AMSTELVEEN

Persoon Schoorsteentechniek uit Mijdrecht is al 45 jaar schoorsteenveger in regio Amstelveen. Door het regelmatig schoonmaken van uw schoorsteen, verkleint u de kans op een schoorsteenbrand. Dit is interessant voor u en zeker ook voor uw verzekeraar. Daarom raden wij u aan om minimaal één keer per jaar uw schoorsteen te laten vegen.

 

Bewijs schoorsteenveger Amstelveen

Persoon Schoorsteentechniek is een gediplomeerd schoorsteenveger in omgeving Amstelveen. Als wij uw schoorsteen vegen, krijgt u een bewijs voor uw verzekering. Mocht er onverhoopt schade ontstaan met betrekking tot uw open haard of schoorsteen, zal de verzekeraar om dit bewijs vragen. Zo kunt u aantonen dat u de nodige voorzorg heeft getroffen om eventuele schade te voorkomen. Wij zijn niet alleen actief in Amstelveen en Mijdrecht, maar ook in Vinkeveen, Uithoorn, Aalsmeer en de omgeving van Amsterdam! Persoon Schoorsteentechniek staat voor u klaar!

INFORMATIE

Bent u op zoek naar een gediplomeerd schoorsteenveger in de buurt van Amstelveen , Mijdrecht en Amsterdam? Persoon Schoorsteentechniek in Mijdrecht heeft meerdere ervaren en deskundige schoorsteenvegers in dienst. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een veegbeurt. Hiervoor kunt u bellen met 0297-522443. Heeft u een vraag? Stuur dan een e-mail naar contact@persoonschoorsteentechniek.nl.

© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap