schoorsteen metselen project 3
schoorsteen

SCHOORSTEENKAPPEN

Persoon Schoorsteentechniek uit Mijdrecht heeft schoorsteenkappen voor vele soorten rookkanalen. Deze kap kan functioneel zijn, of voor de sier. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vegen van uw schoorsteen, voor het aanleggen van een rookkanaal of voor het renoveren van een schoorsteen.

 

Schoorsteenkappen

Persoon Schoorsteentechniek heeft diverse soorten schoorsteenkappen in het assortiment. Daarnaast helpen we u graag als uw schoorsteen niet naar behoren functioneert of niet goed gebouwd is. Om dit laatste vast te kunnen stellen, kunt u kijken naar:

  • Is de open haard open of gesloten? Dit is belangrijk om te weten, omdat u zo schadelijke stoffen in uw woonkamer kunt voorkomen en eventueel de luchttoevoer af kunt sluiten bij brandgevaar.
  • Is uw huidige rookkanaal groot genoeg?
  • Is het type rookkanaal nog wel veilig? Kanalen van steen hebben veel te verduren. U kunt deze onderwerpen aan een inspectie om te zien of deze nog in goede staat is.
  • Loopt het kanaal mooi recht naar boven, of loopt het in bochten?

Ook kunnen wij u advies op maat geven als u dat wilt. Wij werken regelmatig in de omgevingen van Mijdrecht en Amsterdam en schieten u graag te hulp.

INFORMATIE

Bent u op zoek naar een leverancier van schoorsteenkappen of heeft u een vraag over uw schoorsteen? Bel dan met 0297-522443 of stuur een e-mail naar contact@persoongeveltechniek.nl. Wij leveren graag de kappen in de omgeving van Mijdrecht en zelfs Amsterdam! Graag tot ziens bij Persoon Schoorsteentechniek in Mijdrecht!

© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap