persoon gevel reinigen
schoorsteen inspectie

SCHOORSTEEN SCHOONMAKEN AMSTERDAM

Uw schoorsteen laat u vakkundig schoonmaken door Persoon Schoorsteentechniek in de regio’s Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Vinkeveen en Mijdrecht. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze diensten in andere regio’s.

 

Service schoorsteen schoonmaken Amsterdam

Persoon Schoorsteentechniek is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in alle aspecten binnen de schoorsteentechniek. Wij zijn een erkend bedrijf dat aangesloten is bij de ASPB. Bovendien zijn onze vakkundige medewerkers VCA gecertificeerd. Wij adviseren u de schoorsteen minimaal 1 keer per jaar te laten vegen. Dit zorgt ervoor dat de lucht een vrije doorgang heeft naar buiten en dat er geen schadelijke stoffen uw huiskamer binnentreden. Wij geven zelfs het advies vaker uw schoorsteen schoon te maken wanneer u woonachtig bent in een stad met veel verkeer, zoals Amsterdam.

INFORMATIE

Als u een afspraak wilt maken om uw schoorsteen schoon te maken bij een erkend bedrijf in de regio Amsterdam, dan neemt u meteen online contact op. Uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken op 0297-522443.

Wij kunnen niet alleen uw schoorsteen door ons laten schoonmaken, maar wij hebben ons ook gespecialiseerd in geveltechniek en betontechniek.

© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap