schoorsteeninspectie
schoorsteenvegen project 1

SCHOORSTEEN LATEN SCHOONMAKEN

Uw schoorsteen laten schoonmaken laat u over aan een professional op dit gebied. Kies daarom voor de service van Persoon Schoorsteentechniek uit Mijdrecht. Persoon Schoorsteentechniek is gevestigd in Mijdrecht, maar ook veelvuldig werkzaam in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Vinkeveen en Aalsmeer.

 

Service

Persoon Schoorsteentechniek is een erkend bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten binnen de schoorsteentechniek. Omdat wij ons bewust zijn van het nut van goed onderhoud van schoorstenen, raden wij u aan om uw schoorsteen minimaal 1 keer per jaar te laten schoonmaken. Dit periodieke onderhoud zorgt ervoor dat schadelijke gassen niet uw huiskamer binnentreden. Bovendien kunnen schoorsteenbranden voorkomen worden als u uw schoorsteen regelmatig laat schoonmaken door Persoon Schoorsteentechniek.
Uw schoorsteen periodiek laten schoonmaken achten wij dus van essentieel belang voor zowel uzelf als voor de schoorsteen.

INFORMATIE

Persoon Schoorsteen en Geveltechniek biedt u uitstekende service tegen lage prijzen. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vul dan vrijblijvend een offerteaanvraag in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de offerte door te spreken. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via nummer 0297-522443 of vul het contactformulier in.

© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap