schoorsteen metselen project 3
rvs binnenvoering aanbrengen project 2

OPENHAARD AANLEGGEN AMSTERDAM

Een openhaard aanleggen in Amsterdam is een van de specialismen van Persoon Schoorsteentechniek. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van schoorstenen en openhaarden. Denk hierbij aan de aanleg van een openhaard, het onderhoud van een schoorsteen en het vegen van schoorstenen.

 

Service

Persoon Schoorsteentechniek is een erkend bedrijf, gevestigd te Mijdrecht, dat aangesloten is bij de ASPB. Bovendien zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Een van de specialisaties waar ons bedrijf zich op richt is openhaarden aanleggen in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Vinkeveen, Aalsmeer en Mijdrecht. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot het plaatsen van functionele en sierlijke schoorsteenkappen.

Voordat wij een compleet nieuwe openhaard aanleggen, bekijken wij eerst de mogelijkheden van uw huidige openhaard. U kunt ook bij ons terecht voor schoorsteen onderhoud.

INFORMATIE

Wilt u een nieuwe openhaard laten aanleggen in de regio Amsterdam? Maak dan meteen online een afspraak. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0297-522443 of u kunt contact met ons opnemen via e-mailadres contact@persoongeveltechniek.nl.

Een openhaard aanleggen in Amsterdam laat u doen door dé schoorsteenspecialist Persoon Schoorsteentechniek uit Mijdrecht.

© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap