rvs binnenvoering aanbrengen project 2
schoorsteenonderhoud

DUBBELWANDIGE ROOKKANALEN

Dubbelwandige rookkanalen worden snel en vakkundig geïnstalleerd door Persoon Schoorsteentechniek. Wij zijn actief op het gebied van alle werkzaamheden op het gebied van schoorsteentechniek, van schoorsteenvegen tot het aanleggen van dubbelwandige rookkanalen.

 

Service

Persoon schoorsteentechniek is een erkend schoorsteenbedrijf gevestigd te Mijdrecht. Wij kunnen u helpen en adviseren over verschillende disciplines op het gebied van schoorsteentechniek, waarvan het aanleggen van dubbelwandige rookkanalen er een is.
Voordat wij direct een nieuw rookkanaal aanleggen, kijken we altijd eerst of we uw huidige rookkanaal wellicht kunnen aanpassen of renoveren om zo onnodige kosten te voorkomen.

Wij zijn een erkend schoorsteenbedrijf dat is aangesloten bij de ASPB. Tevens beschikken onze mensen over een VCA certificaat.

INFORMATIE

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor het aanleggen van en rookkanaal? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0297-522443. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap