Schoorsteenvegen
Schoorsteenvegen
Schoorsteenkanaal met roetafzetting
Schoorsteen camera inspectie

SCHOORSTEENVEGEN / CAMERA INSPECTIES

Persoon Schoorsteentechniek is momenteel volop bezig met het vegen van schoorstenen in Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen en omstreken.

Het is dit jaar vele malen drukker dan voorgaande jaren dit in verband met de hoge gasprijzen. Ook hebben wij veel aanvragen om oude schoorsteenkanalen te controleren of deze geschikt zijn voor hout of gas gestookte toestellen (kachels/ openhaarden). Dit controleren wij met een schoorsteencamera en hierbij doen wij ook rookproeven om te kijken of hier lekkages of andere gebreken zijn. Wat een veel voorkomend probleem is dat de klant een kachel of openhaard koopt zonder hierbij het kanaal te controleren of het kanaal wel groot genoeg is voor het aangekochte toestel. Mensen komen er daarna achter dat de rook terugslaat en de kachel of openhaard dus ongeschikt is voor het bestaande kanaal.

PROJECTINFO

Project type Schoorsteenvegen
Opdrachtgever Particulier
Oplevering n.v.t.
Projectomvang n.v.t.
Duur project n.v.t.

WERKZAAMHEDEN

    Persoon Schoorsteentechniek heeft veel ervaring met het metselen van schoorstenen. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier renoveren van uw schoorsteen. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0297-522443.

    © Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap