schoorsteen metselen project 3
schoorsteen metselen project 3
schoorsteen metselen project 3
schoorsteen metselen project 3

Reparatie binnenvoering schoorsteen

Hier mocht Persoon Schoorsteentechniek voor een klant een nieuwe binnenvoering plaatsen.

Wij hebben eerst een camera inspectie moeten uitvoeren om te kijken welke binnenvoering en benodigdheden wij nodig hebben om dit te realiseren. Wij hebben de binnenvoering

 

Reparatie schoorsteen

Persoon Schoorsteentechniek in Mijdrecht heeft zich gespecialiseerd in schoorsteen reparatie. Wellicht is tijdens het periodiek vegen van uw schoorsteen een gebrek ontdekt. Of misschien heeft u zelf gezien dat uw schoorsteen niet naar behoren functioneert. In dat geval kunt u ons inschakelen voor een schoorsteen reparatie. Wij hebben ons niet alleen gespecialiseerd in de regio Mijdrecht, waaronder Vinkeveen en Uithoorn vallen, maar ook in de omgeving van Amsterdam, zoals Amstelveen en natuurlijk Amsterdam zelf!

 

Inspectie en reparatie schoorsteen

Voornamelijk schoorstenen van voor 1975 kunnen schade vertonen. Deze zijn vaak gemaakt van steen en worden naar mate de tijd verstrijkt aangetast door rook en vuil. Dit kan barsten en scheuren veroorzaken. Daarnaast kunnen mossen en algen ook schade aanrichten aan de binnenkant van uw rookkanaal. Weet u niet zeker of een schoorsteen reparatie noodzakelijk is? Dan kunt u eerst een schoorsteen inspectie laten uitvoeren. Wij helpen u graag in verschillende steden als Vinkeveen, Mijdrecht, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam!

PROJECTINFO

Project type Schoorsteenrenovatie
Opdrachtgever PCS Totaaltechniek
Oplevering 2016
Projectomvang 2 schoorstenen
Duur project 1 week

WERKZAAMHEDEN

Het project schoorsteenrenovatie in Amsterdam bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Het slopen van de schoorsteen
  • Profielen stellen
  • Aanbrengen lood
  • Opnieuw metselen schoorsteen
  • Schoorsteen voegen
  • Aanbrengen dubbelwandige schoorsteenpijp

Persoon Schoorsteentechniek heeft veel ervaring met het metselen van schoorstenen. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier renoveren van uw schoorsteen. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0297-522443.

© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap