• april

    6

    2014
  • 1275
  • 0
Schoorsteenonderhoud in Mijdrecht, Utrecht en Amsterdam

Schoorsteenonderhoud in Mijdrecht, Utrecht en Amsterdam

Persoon schoorsteentechniek is de specialist in schoorsteenonderhoud.

Persoon schoorsteentechniek een onderdeel is van Persoon geveltechniek en voor ons is het geen enkel probleem om de schoorstenen van bestaande de klanten waar wij het jaarlijks onderhoud uitvoeren (schoorsteen vegen).

Aangezien de schoorsteen op het dak van uw huis/pand staat heeft deze vanzelfsprekend het meeste te verduren door de weersinvloeden. Persoon schoorsteentechniek zal elk jaar terug komen om de schoorsteen te vegen en zien wij ook in welke staat uw schoorsteen is. Als uw schoorsteen in slechte staat is trekken wij tijdig bij u aan de bel. U krijgt dan van ons een vrijblijvende offerte om de schoorsteen opnieuw te laten voegen of te metselen.

Vaak houden de werkzaamheden in het verwijderen van het voegwerk van de schoorsteen en het reinigen van de schoorsteen doormiddel van stoomcleanen. Na het reinigen wordt het voegwerk aangebracht en vaak is de schoorsteenplaat ook toe aan een nieuwe laag zandcement. Hierna brengen wij ook nog een coating hierop aan. Na dit alles te hebben gedaan impregneren wij de schoorsteen.

Uw schoorsteen kunt er nu weer jaren tegenaan en de prijs van dit alles is vele malen lager dan het opnieuw metselen van een schoorsteen, dus wees er op tijd bij!

Persoon schoorsteentechniek heeft veel ervaring met het onderhoud van schoorsteenrenovatie. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier reinigen van uw gevel. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via e-mail contact@persoonschoorsteentechniek.nl of bellen met 0297-522443.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap