• januari

    28

    2014
  • 1417
  • 0
Plaatsing RVS rookkanaal Woerden

Plaatsing RVS rookkanaal Woerden

Het plaatsen van een RVS rookkanaal in Woerden

In Woerden hebben wij bij onze klant een nieuw RVS rookkanaal geplaatst voor een openhaard.

Persoon Schoorsteentechniek was werkzaam bij een klant in Woerden voor het vegen van de schoorsteen. De klant attendeerde ons over een rook/brand lucht op de tweede verdieping waar het schoorsteenkanaal zich bevond. Wij hebben daarom de klant geadviseerd om een camera-inspectie uit te voeren in verband met de veiligheid. Wij moeten na elke inspectie of veegbeurt een bewijs achter laten zodat de klanten weer veilig kunnen stoken. Uit de camera-inspectie is gebleken dat het schoorsteenkanaal lek was. Nadere inspectie bleek dat de voegen van de elementen volledig verzadigd en versleten waren. Ons advies luidt een RVS rookkanaal aan te brengen aangezien dit geen hak of sloopwerk met zich meebrengt. Na het inspectie rapport en offerte uitgebracht te hebben heeft  heeft de klant Persooon Schoorsteentechniek de opdracht gegeven om een RVS rookkanaal te plaatsen. Uiteraard is opdracht met volle tevredenheid van de klant uitgevoerd!

De werkzaamheden die wij verrichten:

 

Persoon schoorsteentechniek heeft veel ervaring met het onderhoud van schoorsteenrenovatie. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier reinigen van uw gevel. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via e-mail contact@persoonschoorsteentechniek.nl of bellen met 0297-522443.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap