• oktober

    26

    2022
  • 112
  • 0
Wanneer is een camera inspectie noodzakelijk?

Wanneer is een camera inspectie noodzakelijk?

Een van de modernste technieken op het vlak van schoorsteeninspectie is het gebruik van een speciale schoorsteencamera. Een camera inspectie in uw schoorsteen is belangrijk om veilig te kunnen stoken. Dankzij de inspectie weet u wat de staat van uw schoorsteenkanaal is.

 

Twijfel je aan de kwaliteit van de schoorsteen, zit er een blokkade in het kanaal of is er een ophoping van creosoot (deze problemen kunnen zorgen voor koolmonoxidevergiftiging of een schoorsteenbrand), ben je verhuisd en ken je de geschiedenis van het rookkanaal niet of wil je je rookkanaal laten ombouwen van een gashaard naar houtkachel? Dan adviseren wij u om een camera inspectie te laten uitvoeren, zodat u veilig kunt stoken. Op dit moment worden veel gashaarden omgebouwd naar houtkachels in verband met de hoge gasprijzen. Wij voeren van te voren een camera inspectie uit zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens het plaatsen van een flexibele buis en u weet welke kachel hierop aangesloten kan worden.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap