• februari

    18

    2019
  • 4563
  • 0
Schoorsteenkap tegen vogelnesten

Schoorsteenkap tegen vogelnesten

Schoorsteenkap ter voorkoming van vogelnesten

De eerste mooie dagen zijn daar en het voorjaar van 2019 staat op het punt van beginnen. Dit is ook de periode waarin de vogels hun nesten weer in de schoorsteenkanalen gaan bouwen. Hierdoor kan uw schoorsteenkanaal verstopt raken en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan zoals schoorsteenbrand of koolmonoxidevergiftiging. Een goede schoorsteenkap kan u een hoop ellende besparen.

Een goede schoorsteenkap voorkomt een vogelnest

Trekbevorderende schoorsteenkapZodra de vogels weer last krijgen van nesteldrang zullen zij op zoek gaan naar een warme plek, uw schoorsteen is hier bij uitstek geschikt voor. Een vogelnest laat zich meestal niet eenvoudig uit het kanaal verwijderen en zal met speciale nestboren moeten worden verwijderd. Voorkomen is hierbij beter dan genezen. Het aanbrengen van een nieuwe kap met vogelbescherming op uw schoorsteen is de meest effectieve manier. U kunt bij ons terecht voor het aanbrengen van schoorsteenkappen.

Laat uw schoorsteen ook regelmatig inspecteren, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Wij kunnen u diverse oplossingen en schoorsteenkappen aanbieden om de vogels bij u geen kans te geven. Mocht er toch een nest in uw schoorsteenkanaal zitten, kunnen wij deze vakkundig voor u verwijderen.

Soorten schoorsteenkappen

Wij hebben verschillende soorten schoorsteenkappen en vogelroosters. Elke schoorsteen is anders en vraagt om een juiste oplossing. In ons assortiment vind u de juiste kap die geschikt is voor uw schoorsteenkanaal. Van regenkap met boldraadrooster voor een ventilatiekanaal tot een roterende trekbevorderende kap voor uw houtkachel of openhaard. Zowel de vaste als de roterende modellen zijn verkrijgbaar in het zwart of in RVS.

Hulp bij keuze schoorsteenkap

Heeft u hulp nodig bij de keuze van een goede schoorsteenkap? Neem contact op met Persoon Schoorsteentechniek. Bel 0297-522443 of neem contact op via het contactformulier.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap