• februari

    24

    2014
  • 1303
  • 0
Persoon schoorsteentechniek voor al uw schoorsteen onderhoud

Persoon schoorsteentechniek voor al uw schoorsteen onderhoud

Onderhoud aan uw schoorsteen of gevel? U kan bij Persoonschoorsteen/geveltechniek terecht voor al uw onderhoud.

Zoals u misschien al had kunnen lezen op de website is Persoon Schoorsteentechniek al geruime tijd gespecialiseerd op het gebied van schoorstenen.

De heer Persoon senior begon in 1964 met het vegen van schoorstenen. Persoon B.V. is gevestigd in Mijdrecht. Persoon B.V. is opgericht door de familie Persoon.
Persoonschoorsteentechniek & Persooongeveltechniek is niet zó maar een bedrijf, maar een echt familiebedrijf.

Persoonschoorsteentechniek is altijd bezig met up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de schoorsteenwereld. Wij doen buiten het schoorsteenvegen om ook complete renovaties van schoorstenen, wat valt daar allemaal onder?

Persoonschoorstechniek heeft de kracht dat ie beschikt over een aantal zijtakken op het dak zo hebben wij een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle voorkomende dakwerkzaamheden en asbestverwijdering. Op alle werkzaamheden dat Persoon B.V. voor u verzorgt bent u ervan verzekerd dat Persoon B.V. hiervoor gecertificeerd is.

 

Persoon schoorsteentechniek heeft veel ervaring met het onderhoud van schoorsteenrenovatie. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier reinigen van uw gevel. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via e-mail contact@persoonschoorsteentechniek.nl of bellen met 0297-522443.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap