• augustus

    21

    2014
  • 1127
  • 0
Persoon Schoorsteentechniek is weer terug van de bouwvakvakantie

Persoon Schoorsteentechniek is weer terug van de bouwvakvakantie

Schoorsteenvegen, camera-inspecties, schoorsteenrenovaties, rvs binnenvoeringen zijn allemaal activiteiten wat Persoon Schoorsteentechniek voor hun rekening neemt.

Met 9 schoorsteenbranden per dag en 11 koolmonoxidedoden per jaar is het verstandig om uw schoorsteen elk jaar te laten vegen, dus doe dit niet alleen maar voor de verzekering!!

 

Heeft u een schoorsteenbrand gehad?

Laat uw schoorsteen controleren door middel van een camera-inspectie.

Na de camera-inspectie krijgt u een aanvullend rapport met alle informatie wat nodig is om weer een goedwerkende schoorsteen te krijgen.

Buiten het het schoorsteenvegen om doet Persoon Schoorsteentechniek ook altijd een visiule inspectie. Dat houdt in dat wij ook de buitenkant van de schoorsteen controleren of het voegwerk, metselwerk en de schoorsteenkappen in orde zijn. Mocht dit allemaal niet in orde zijn, dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

Persoon Schoorsteentechniek BV kan voor u alle voorkomende schoorsteenwerkzaamheden voor u verrichten zoals: schoorsteenrenovatie, schoorsteenopbouw, het vegen van openhaarden, houtkachels, gaskachels, ontluchtingskanalen, het plaatsen van schoorsteenkappen, rvs binnenvoeringen plaatsen, vogelnesten verwijderen, dakwerk en loodwerk.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap