• juli

    1

    2020
  • 977
  • 0
Persoon Schoorsteentechniek: alleen samen krijgen wij corona onder controle

Persoon Schoorsteentechniek: alleen samen krijgen wij corona onder controle

Het RIVM verwacht een tweede uitbraak van het coronavirus in oktober/november. Persoon Schoorsteen-Geveltechniek heeft vernomen dat de mogelijkheid van verspreiding van het coronavirus via ventilatie- en luchtbehandelingssystemen niet bewezen is en wordt ook niet door de autoriteiten erkend. Echter, om mogelijke verspreiding van het coronavirus via lucht te voorkomen kunnen verschillende voorzorgsmaatregelen genomen worden. De aanbevelingen hiervoor zijn om uw ventilatiekanalen te laten reinigen om recirculatie van lucht te vermijden. Het is belangrijk om uw huis goed te ventileren en voortdurend de lucht te verversen zodat er geen druppeltjes blijven zweven in de lucht en via het ventilatiekanaal zich verspreiden in uw huis.

 

Persoon Schoorsteen-Geveltechniek bedoelt met ventileren: het afvoeren van aanwezige lucht en toevoeren van verse lucht van buiten, want daarmee verdun je de concentratie van aerosolen die mogelijk het virus bevatten en kan je die afvoeren. Daarom is recirculeren van lucht de komende tijd uit den boze.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap