• oktober

    16

    2012
  • 1263
  • 0
Aanbrengen van Thor Helical RVS verankeringswokkels

Aanbrengen van Thor Helical RVS verankeringswokkels

Thor Helical gevelversterking ankers

Thor Helical ankers bieden effectieve renovatieve middelen om ondeugdelijk ondersteund, beschadigde of gebroken structuren te versterken. Roestvrij stalen wokkelvormige verankeringen worden toegepast in structuren om diepliggende ankers te vormen t.b.v. metselwerk. De verankeringen beslaan het gehele gebied waar de problematiek van het metselwerk betrekking toe heeft, om spanningen te herverdelen en tevens de rekbaarheid en trekkende kracht van de constructie veelvuldig te versterken.

Retro-versterkende gevel verankeringen worden geplaatst in bestaande constructies omwille van het versterken van twee gesplitste metseldelen. Beide middels een roestvrijstalen Thor Helical renovatie verankering, ingebed in WHO60® structurele herstel specie. Voor renovatief metselwerk, stapelwerk of steen zijn deze verankeringen bij uitstek geschikt voor latei reparatie, of zinkende renovatie te ondersteunen door ze te spannen tussen pilaren of beplating om verticale spanningen op te vangen.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap