Ventilatiekanalen reinigen Abcoude
Mechanische ventilatie reinigen

MECHANISCHE VENTILATIE REINIGEN

Laat uw mechanische ventilatie reinigen en onderhouden door de vakkundige monteurs van Persoon Schoorsteentechniek. Onze monteurs voeren deze werkzaamheden graag voor u uit. Dankzij hun ervaring en vakmanschap kunt u vertrouwen op een goed werkende ventilatie en gezonde lucht in uw woning. U kunt bij Persoon Schoorsteentechniek kiezen tussen een serviceabonnement of een eenmalige onderhoudsbeurt. U kunt door ons ook uw ventilatiebox laten vervangen.

 

Stroomverbruik oude ventilatiebox

Uit onderzoek blijkt dat bij meer dan 2 miljoen huishoudens met mechanische ventilatie nog een oude ventilatiebox wordt gebruikt. Deze box verbruikt ruim € 80 aan stroom per jaar. Dat is meer dan de koelkast en de wasmachine bij elkaar! Een nieuwe zuinige ventilatiebox verbruikt tussen de € 8 – € 16 per jaar. Wanneer een ventilatiesysteem niet wordt onderhouden, moet het harder werken om de lucht te verversen. Ook neemt het geluidsniveau van de ventilator en de ventielen toe.

 

Werkgebied voor het onderhoud en reiniging van uw ventilatie

Voor het laten reinigen van uw mechanische ventilatie komen wij graag naar u toe. Ons werkgebied strekt van Mijdrecht, Vinkeveen en Uithoorn tot aan Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam!

INFO REINIGING VENTILATIE

Het reinigen van uw mechanische ventilatie systeem kunt u beter door een vakkundig bedrijf laten uitvoeren. Als er eenmaal schade ontstaat aan de luchtkanalen, vallen de kosten vaak een stuk hoger uit. Bent u benieuwd wat Persoon Schoorsteentechniek allemaal voor u kan betekenen? Bel dan met 0297-522443 of stuur een e-mail naar contact@persoonschoorsteentechniek.nl. Om direct een offerte aan te vragen, vult u het formulier in.

VEELGESTELDE VRAGEN

Elke dag produceren mensen, dieren en planten ongeveer 10 liter vocht in een huis. Ook raakt de lucht vervuild door kookluchtjes, rook en stoffen die allergieën kunnen veroorzaken. Ventilatie voert deze vochtige en vervuilde lucht af. In Nederland worden ruim 1 op de 6 woningen te weinig geventileerd. Met als gevolg dat vocht en schadelijke stoffen zich ophopen en de woning een verzamelplaats wordt voor schimmels en huismijt. Dit kan weer leiden tot gezondheidsklachten, vooral bij kinderen, zoals benauwdheid, hoesten, hoofdpijn, slijmvorming of chronische neusverkoudheid. Door te ventileren worden deze klachten voorkomen. Laat daarom dag en nacht voldoende ramen en ventilatieroosters open.

Wij adviseren om eens in de zes jaar uw complete mechanische ventilatie systeem, inclusief de luchtkanalen, te reinigen. Alleen dan bent u verzekerd een goed werkend ventilatiesysteem en frisse lucht in uw huis. Laat daarnaast tussentijds om het jaar de ventilatiebox reinigen.

© Copyright 2024 Peroon Schoorsteentechniek realisatie Sitesoft | Sitemap